RONJENJA

     Prvo leto našeg kluba - leto 2001.godne, proveli smo u Žanjicama, u ronilačkom kampu. I tako je počelo... Svake sezone, polaznici koji su tokom godine završili deo obuke u bazenu, pridružili bi nam se, kako bi ostvarili i svoja prva stažna ronjenja u otvorenoj vodi.

     Obilazeći Srbiju, ronili smo u jezerima - Vračevgajskom, Ledinačkom, Borskom ... Ronili smo u morima i okeanima, a doživeli smo i to čudesno ronjenje u Crvenom moru. U "Šarm-u" smo ronili među ražama, tunama, kornjačama, ajkulama, koralima, u pećinama... Svaki novi zaron, ostavlja  nam more nezaboravnih doživljaja, susreta i uspomena.

     Svakog leta, otkrivamo sebi i drugima sve zanimljivije lokacije. Neki put su to istorijski trenuci otkrivanja potonulih predmeta, dok se na životom bogatijim morima susrećemo sa stanovnicima podvodnog sveta, svaki put drugačijim...

     A svake godine, sve nas je više. Iskusni jedva čekaju da nove ronioce uvedu u nama već poznat svet, a svi zajedno uživamo u svakom novom otkriću, avanturi i drugarstvu.

FOTO
ALBUM

 

 

 

Send mail with questions or comments about this web site to authors: Sile & Sale

Last modified: 27.09.2020

Best resolution 1024 x 768