Naučite kako da ronite na zabavan i bezbedan način:

english

ŠKOLA RONJENJA

NAUTILUS

  • obuka po međunarodnim standardima

  • internacionalni sertifikati

  • sertifikovani instruktori

  • profesionalna oprema

  • škola ronjenja - od početnika do profesionalca

  • obuka/treninzi za decu

  • "intro dive" - probajte ronjenje

  • ronilačke ekskurzije

  • vikend ronjenja

CFK "Vračar":

nedeljom od 14:00 - 20:00
četvrtkom od 20:00 - 22:00


Škola ronjenja

Svake nedelje, u prostorijama kluba i na bazenu, koji se nalaze u CFK "Vračar", u terminu od 14-19 časova, kroz teoriju i praksu uz pomoć naših instuktora, možete učiti da ronite po međunarodnim pravilima i standardima. Nakon završene obuke polažete ispit, koji vam omogućava dobijanje internacionalnog sertifikata - ronilačke kartice, koja će Vam omogućiti ronjenja širom Sveta. Znanja i veštine koje ćemo Vam pružiti, savladaćete na lak, bezbedan i zanimljiv način... na način škole ronjenja "Nautilus".

Škola ronjenja za decu

Pored škole ronjenja za odrasle, u istom terminu, počinje i škola ronjenja za decu "Nautilus". Po najnovijoj metodi prihvaćenoj od strane nacionalne asocijacije ronilačkih instruktora "ARI Srbije" i međunarodne asocijacije "CEDIP", naši instruktori ronjenja za decu, na interesantan i prvenstveno bezbedan način, decu postepeno uvode u tajne ronjenja i upoznaju ih sa zanimljivostima podvodnog sveta.

Obuka instruktora ronjenja za decu

Ako posedujete neku od instruktorskih kategorija ili ronilačku kategoriju P3, a želite da se bavite obukom ronjenja za decu, možete se obratiti našim Trenerima instruktora ronjenja za decu (TID), kako bi se upoznali sa najnovijim metodama ove obuke, a samim tim i uključili u sopstvenu obuku.

Trening

Treninzi ronilaca i onih koji to nisu, a želeli bi da postanu, održavaju se takođe na bazenu CFK "Vračar". U već ustaljenim terminima, nedeljom od 18-19 časova, naši instruktori ronjenja mogu Vam ponuditi trening osmišljen upravo za Vas. U zavisnosti od Vaših ličnih sklonosti i mogućnosti, dobićete trening koji će Vam podići kondiciju na zavidni nivo i pripremiti Vas za nastupajuću ronilačku sezonu. Vežbe u apnei, ili SCUBA trening, usavršavanje tehnike ronjenja... Uostalom, posetite nedeljom bazen "Vračar" između 18:00 i 19:00 časova i porazgovarajte sa nekim od instruktora.

Mi smo tu zbog Vas,

ČEKAMO VAS...

Sve naše ronilačke ekskurzije organizujemo u saradnji sa turističkom agencijom "SABRA"


 
 

Send mail with questions or comments about this web site to authors: Sile & Sale

Last modified: 02.01.2017

Best resolution 1024 x 768